AFSPRAAK? BEL 0515-460240

Home » Prijzen

Massages en prijzen

Zodra je wilt reserveren, vragen wij je welke massage je voorkeur heeft. Tevens willen wij je verzoeken door te geven of er sprake is van allergieën voor bijvoorbeeld geurstoffen dan wel bepaalde ingrediënten die veelvuldig gebruikt worden bij diverse oliën. Je kunt met de masseuse bespreken welke olie je graag wenst. Met of zonder geur. 

 

Ontspanningsmassage
body to body


Een Ontspanningsmassage met body to body is een van de oudste massagevormen die wij kennen. Massage is afgeleid van het Arabische woord "mass" wat "aanraken" betekent. Tijdens de Ontspanningsmassage wordt er gebruikt gemaakt van verschillende massagetechnieken. Door gebruik te maken van de verschillende massage technieken tijdens de Ontspanningsmassage ontstaat er een reactie die tot herstel, evenwicht en vernieuwde energie kan leiden. Deze massage is van top tot teen. Met uitzondering van het gezicht. Het hele lichaam wordt ingezet als massagemiddel kortom, body to body.


Tarieven:

30 minuten € 80,-
45 minuten € 100,-
60 minuten € 150,-


Door de Ontspanningsmassage wordt de bloedsomloop gestimuleerd, ontspant het lichaam en wordt je bewegingsvrijheid vergroot. Door de toegenomen doorbloeding wordt de opname van voedingsstoffen in de spieren bevorderd en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd. De massage kan je lichaam in diepe ontspanning brengen. Het kalmeert het zenuwstelsel, versterkt het immuunsysteem en het stimuleert het loslaten van toxine, in je lichaam. Toxine zijn gifstoffen, die afkomstig zijn van bacteriën. 

Bij de Ontspanningsmassage wordt gebruik gemaakt van langzame, glijdende bewegingen. De masseur kneedt en wrijft met de bloedstroom mee richting het hart, om de bloedcirculatie te stimuleren. Naast de behandeling van de oppervlakkige huid, worden ook de gewrichten "gemasseerd", waardoor de bloedsomloop kan worden gestimuleerd, ontspanning teweeg gebracht wordt en de bewegingsvrijheid vergroot.


Bedoeld voor ontspanning van top tot teen

Speciale aandacht voor jou

Warme olie of hot stones op je huid. Vloeiende, ritmische bewegingen van onze masseuses of masseurs en wegdromen terwijl je lichaam zich ontspant. Speciale aandacht voor jou.

Wil je dat je hoofd en gezicht gemasseerd worden, geef dit tijdig aan bij de masseuse want dit vergt een andere techniek en olie. Elk lichaamsdeel is anders en vraagt om een andere olie.

Rustige kamers met massagetafels of een massagebed. Met de masseuse of masseur van jouw keuze bespreek je wat je speciale behoeften zijn. Diverse massagetechnieken worden hierbij toegepast.

Heb je blessures of een bijzondere situatie, bespreek dit met de masseuse.