• AFSPRAAK? BEL 0515-460240
  • DI-VRIJ OPEN VAN 12.00 TOT 03.00 UUR
  • ZA-ZON OPEN VAN 14.00 - 03.00 UUR
Home » Prijzen

Massages en prijzen

Zodra je wilt reserveren, vragen wij je welke massage je voorkeur heeft. Tevens willen wij je verzoeken door te geven of er sprake is van allergieën voor bijvoorbeeld geurstoffen dan wel bepaalde ingrediënten die veelvuldig gebruikt worden bij diverse oliën. Je kunt met de masseuse bespreken welke olie je graag wenst. Met of zonder geur. 

 

Reiki massage


De positieve effecten van een massage en Reiki-behandeling versterken elkaar, de combinatie brengt je in een diepe ontspanning. De diepe ontspanning is het doel van de behandeling, maar er kan ook ruimte ontstaan voor inzichten en voor herstel. (Zelf)reflectie is mogelijk in stilstaand water: als de stroom in jouw lijf kalm is, kun je in de spiegel van je ziel kijken. De Reiki-massage brengt je diep in contact met jezelf. Wanneer klachten reduceren ontstaan bovendien wegen voor nieuwe energie. Zie jouw lijf als een tuinslang met knopen erin, na de behandeling kan het water weer vrij stromen.


Tarieven:

30 minuten € 50,-

60 minuten € 100,-

Deze massagevorm wordt aangepast aan jouw behoeften en kan zowel met kleding als zonder kleding (het ondergoed blijft aan). De massagestijl kenmerkt zich zelf door jouw lichaam van top tot teen langs te lopen met een combinatie van massagetechnieken en handoplegging met Reiki.

De focus ligt op de algehele constitutie van jouw lichaam. Spieren worden meegenomen in de behandeling met als doel de blokkades op te heffen en zo de weg voor de energie vrij te maken. Jouw lijf krijgt de kans zich te herstellen en op te laden met nieuwe energie.


Bedoeld voor het opheffen van blokkades

Hot stone massage


Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.


Tarieven:

30 minuten € 65,-

60 minuten € 110,-

De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd - meestal je rug. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.

 

Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Speciale effecten verschillen per masseur. Die kan bijvoorbeeld de steen ronddraaien of erop trommelen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit is extra effectief.

Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.


Bedoeld voor het ontgiften van het lichaam

Ontspanningsmassage


Een Ontspannings Massage (voorheen klassieke massage) is een van de oudste massagevormen die wij kennen. Massage is afgeleid van het Arabische woord "mass" wat "aanraken" betekent. Tijdens de Ontspannings Massage wordt er gebruikt gemaakt van verschillende massagetechnieken. Door gebruik te maken van de verschillende massage technieken tijdens de Ontspannings Massage ontstaat er een reactie die tot herstel, evenwicht en vernieuwde energie kan leiden. Deze massage is van top tot teen. Met uitzondering van het gezicht.


Tarieven:

30 minuten € 50,-
45 minuten € 100,-
60 minuten € 150,-


Door de Ontspannings Massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd, ontspant het lichaam en wordt je bewegingsvrijheid vergroot. Door de toegenomen doorbloeding wordt de opname van voedingsstoffen in de spieren bevorderd en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd. De massage kan je lichaam in diepe ontspanning brengen. Het kalmeert het zenuwstelsel, versterkt het immuunsysteem en het stimuleert het loslaten van toxine, in je lichaam. Toxine zijn gifstoffen, die afkomstig zijn van bacteriën. 

Bij de Ontspannings Massage wordt gebruik gemaakt van langzame, glijdende bewegingen.
De masseur kneedt en wrijft met de bloedstroom mee richting het hart, om de bloedcirculatie te stimuleren. Naast de behandeling van de oppervlakkige huid, worden ook de gewrichten "gemasseerd", waardoor de bloedsomloop kan worden gestimuleerd, ontspanning teweeg gebracht wordt en de bewegingsvrijheid vergroot.


Bedoeld voor ontspanning van top tot teen

Speciale aandacht voor jou

Warme olie of hot stones op je huid. Vloeiende, ritmische bewegingen van onze masseuses of masseurs en wegdromen terwijl je lichaam zich ontspant. Speciale aandacht voor jou.

Wil je dat je hoofd en gezicht gemasseerd worden, geef dit tijdig aan bij de masseuse want dit vergt een andere techniek en olie. Elk lichaamsdeel is anders en vraagt om een andere olie.

Rustige kamers met massagetafels of een massagebed. Met de masseuse of masseur van jouw keuze bespreek je wat je speciale behoeften zijn. Diverse massagetechnieken worden hierbij toegepast.

Heb je blessures of een bijzondere situatie, bespreek dit met de masseuse.